Dynamicskonsult.se

Microsoft Power Platform

Microsoft Power Platform är en samling av verktyg och tjänster som är speciellt utformade för att hjälpa företag att automatisera processer, skapa anpassade applikationer och visualisera data på ett enkelt och intuitivt sätt.

Power Platform består av fyra huvudkomponenter:

  • Power BI
  • Power Apps
  • Power Automate
  • Power Virtual Agents.

 

Visualisera data

 

Med Power BI kan företag samla in och visualisera data på ett sätt som gör det enklare att fatta informerade beslut. Med hjälp av anpassade rapporter och dashboard kan företagsledare och andra beslutsfattare snabbt och enkelt se hur deras företag presterar och identifiera områden där det behövs förbättringar.

 

 

Skapa anpassade applikationer

 

Power Apps gör det enkelt för företag att skapa anpassade applikationer utan att behöva koda. Detta kan vara särskilt användbart för mindre företag som inte har en stor IT-avdelning eller som behöver en lösning som är skräddarsydd för deras unika behov.

 

 

Automatisera uppgifter och processer

 

Power Automate hjälper företag att automatisera uppgifter och processer genom att skapa arbetsflöden. Detta kan spara tid och minska risken för mänskliga fel, särskilt för företag som hanterar många uppgifter eller som har en hög grad av manuella processer.

 

 

Förbättra er kundservice

 

Slutligen kan Power Virtual Agents hjälpa företag att förbättra sin kundservice genom att skapa virtuella agenter och chatbots som kan hantera vanliga frågor och problem. Detta kan hjälpa företag att spara tid och minska belastningen på sina kundtjänstteam.

Oavsett om ditt företag är stort eller litet kan Power Platform hjälpa dig att automatisera processer, skapa anpassade applikationer och visualisera data på ett sätt som gör det enklare att fatta informerade beslut och förbättra din verksamhet.

 

 

 

Är du nyfiken på Dynamics 365 eller behöver du hjälp?

 

KONTAKTA OSS

en dynamicskonsult i kavaj som ler vid en dator laptop