Dynamicskonsult.se

Microsoft Dynamics 365 Sales

Vad är Microsoft Dynamics 365 Sales?

 

Microsoft Dynamics 365 Sales är försäljningsapplikationen i Dynamics-plattformen som hjälper ditt företag att hantera och optimera all er försäljningsaktivitet och försäljningsorganisation.

 

 

Vad kan Sales hjälpa ditt företag med?

 

Microsoft Dynamics 365 Sales hjälper ditt företag att förbättra er försäljningsprocess. Ni får en helhetssyn över era kunder och försäljningsmöjligheter, samtidigt som det stöder automatisering, rapportering och analys av försäljningsdata. Systemet bidrar också till att kunna förbättra kundservice och support, samt öka produktiviteten genom integrering med andra system som exempelvis Microsoft Office 365 och Microsoft Power BI.

 

 

Helhetsbild och integration

 

Vill du få en helhetsbild av din organisations försäljningsmöjligheter, förbättra era försäljningsprocesser, och öka er verksamhetseffektivitet? Då bör du använda Sales i Dynamics.

 

Dynamics 365 Sales kan givetvis integreras med de andra delarna i Dynamics 365, men även anslutas till andra Microsoft-verktyg som Power BI, PowerApps, Power Automate (Microsoft Flow) och Common Data Services med flera.

  • Automatiserad säljprocess - spara tid och öka produktivitet
  • Flexibilitet - anpassa efter dina behov
  • Lead-hantering
  • Drag & drop-funktion
  • Kontroll över all data
  • Automatisk synkronisering
  • Förbättra säljresultat med analytiska verktyg
  • Försäljningsrapporter
  • Integration med Microsoft Office-program

Vi hjälper ditt företag med Dynamics CRM

 

Vi hjälper dig med Dynamics CRM från analys och start till struktur, löpande support, förvaltning och vidareutveckling. Våra Dynamics-konsulter finns tillgängliga i Stockholm och alla talar svenska samt engelska. Vi hjälper bolag i alla storlekar.

 

 

Vill du veta mer?

 

Vad vi erbjuder

två dynamicskonsulter som jobbar med varsin laptop framför ett fönster

Kontakta oss gärna

Behöver du hjälp idag eller undrar du om vi eventuellt kan vara till hjälp med något i framtiden?

 

Hör av dig med dina funderingar vi svarar gärna på frågor.

En trygg Dynamics-partner som ser helheten

Oavsett vart din organisation befinner sig idag så kan vi hjälpa er vidare.

 

Vi hjälper gärna till med att utforska och utreda hur ni bäst startar och sätter upp ert CRM för att just ni skall kunna dra bäst nytta av ert CRM-system.

Behöver ni utveckla en ny applikation eller koppla ihop ert CRM mot ett externt system så kan vi hjälpa er att utveckla och bygga det som krävs.

Är ert nuvarande system uppsatt dåligt? Eller fungerar det inte riktigt som ni tänkt? Vi hjälper ditt företag att få tillbaka värdet av er investering.

Vi arbetar som Dynamics-arkitekter, Dynamics-utvecklare och Dynamics-administratörer. Vi förvaltar, ger löpande support samt optimerar och hittar förbättringar under resans gång.